SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı |
Yılı |
Dergi |
AN INNOVATIVE APPLICATION DEVELOPED TO DETERMINE THE BLOOD OUTPUT OF CHICKENS AND ITS IMPACT ON THE MEAT QUALITY IN POULTRY SLAUGHTERING |
2023 |
POULTRY SCIENCE |
FROM TRADITIONAL TO EXCEPTIONAL: IMPACT OF THE USE OF DRIED CHICKEN MEAT POWDER ON SENSORY AND NUTRITIONAL QUALITY OF TARHANA |
2024 |
FERMENTATION |
SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeksler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı |
Yılı |
Dergi |
DETERMINATION OF SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF MILK PROCURED FROM DAIRY FARMS AND DIFFERENT MILK COLLECTORS IN SUSURLUK REGION |
2022 |
THE EUROPEAN JOURNAL OF RESEARCH AND DEVELOPMENT |
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI SAMPLES |
2022 |
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF) |
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI HALVA SAMPLES |
2022 |
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF) |
CHEMICAL PROPERTIES OF TAHINI HALVA MARKETED IN THE SOUTHERN MARMARA REGION, TURKEY AND EVALUATION OF COMPLIANCE WITH TURKISH FOOD CODEX |
2023 |
AKADEMIK GIDA |
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCILERININ TEMEL GIDA ANALIZLERINI ANLAMA DÜZEYLERININ BELIRLENMESI |
2023 |
ÜNIVERSITE ARAŞTIRMALARI DERGISI |