Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | KALSİYUM SİTRAT VE KALSİYUM ASKORBAT UYGULAMASI VE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİNİN BALKABAĞI DİLİMLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMİNİN BELİRLENMESİ | TAMAMLANDI | 2012 | 2015 | |
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FENOLIK MADDE MIKTARI, ANTIOKSIDAN KAPASITE VE BIYOALINABILIRLIĞIN İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE PROBIYOTIK MIKROORGANIZMA CANLILIĞIN İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE LACTOBACILLUS PLANTARUM'UN CANLILIĞININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2022 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2022 | ||
ARAŞTIRMACI | MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FENOLIK MADDE MIKTARI, ANTIOKSIDAN KAPASITE VE BIYOALINABILIRLIĞIN İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 |