ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
GIDA İŞLEME İLKELERİ |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (GKKK1107) |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (LVS1107) |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (SUT1110) |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-1 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
MEYVE SEBZE ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
KATKI MADDELERİ |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
MEYVE-SEBZE ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-2 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
İŞLETME YÖNETİMİ-1 |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
DONDURMA TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
GIDA İŞLEME İLKELERİ |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (GKKK1107) |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (LVS1107) |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (SUT1110) |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-1 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
MEYVE SEBZE ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
KATKI MADDELERİ |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
MEYVE-SEBZE ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-2 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLER ANALİZLERİ |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERİ |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
MEYVE SEBZE ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-1 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
SÜT ÜRÜNLERİNDE DUYUSAL ANALİZLER |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
MEYVE-SEBZE ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLER ANALİZLERİ |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-2 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
SÜT YAN ÜRÜNLERİ |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJİSİ-1 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJİSİ-2 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA İŞLEME İLKELERİ |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
MEYVE SEBZE ANALİZLERİ-1 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-1 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
MEYVE SEBZE ANALİZLERİ-2 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
DUYUSAL ANALİZ |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
MESLEKİ UYGULAMA-2 |