ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
DONDURMA TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERI TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLER ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
GIDA MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA KIMYASI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
İÇME SÜTÜ VE KONSANTRE SÜT ÜRÜNLERI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
ÖZEL GIDA ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
PEYNIR TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
SÜT MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
SÜT ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL VE ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLER ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
DONDURMA TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERI TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
GIDA MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
İÇME SÜTÜ VE KONSANTRE SÜT ÜRÜNLERI TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
ÖZEL GIDA ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
PEYNIR TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
SÜT MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
SÜT ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERI TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERI ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
MESLEKI UYGULAMA |
ÖNLISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
MESLEKI UYGULAMA |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
MESLEKI UYGULAMA |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
MESLEKI UYGULAMA |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KIMYASI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLERIN ANALIZLERI |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
SPORCU BESLENMESI |