Öğretim Görevlisi ZEYNEP KİLCİ

Öğretim Görevlisi ZEYNEP KİLCİ

  Öğretim Görevlisi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Pr. - Öğretim Görevlisi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Pr. - Öğretim Görevlisi

NATO-SFS, AB (COST, AVICENNE, EUREKA, FP6, FP7, vb.) UN, NSF, UNDP, UNESCO, MED-CAMPUS, British Council vb. Uluslararası kurum ve kuruluşlarca desteklenen projelerde görev almak
Görevi Proje Adı Kurum Durum Baslama Bitiş
BURSIYER ESTABLISHMENT OF A RESEARCH AND EDUCATIONAL NETWORK ON HEALTH-PROMOTING FOODS WITH THE FOCUS ON TRADITIONAL TURKISH FOODS TAMAMLANDI 2011 2014
UZMAN IMPROVING THE ADAPTIBILITY OF EMPLOYERS AND EMPLOYEESIN TR33 REGION (ZAFER-İN) OPERATION TAMAMLANDI 2016 2017
Üniversite bilimsel araştırma projelerinde (BAP) görev almak
Görevi Proje Adı Kurum Durum Baslama Bitiş
ARAŞTIRMACI MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FENOLIK MADDE MIKTARI, ANTIOKSIDAN KAPASITE VE BIYOALINABILIRLIĞIN İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2021
ARAŞTIRMACI MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE LACTOBACILLUS PLANTARUM'UN CANLILIĞININ İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2021
ARAŞTIRMACI MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2021
ARAŞTIRMACI MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE PROBIYOTIK MIKROORGANIZMA CANLILIĞIN İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2021
ARAŞTIRMACI MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE LACTOBACILLUS PLANTARUM'UN CANLILIĞININ İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2022
ARAŞTIRMACI MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI DEVAM EDIYOR 2022