Öğretim Görevlisi ALİ DEĞİRMENCİOĞLU

Öğretim Görevlisi ALİ DEĞİRMENCİOĞLU

  Öğretim Görevlisi Laborant ve Veteriner Sağlık Pr. - Öğretim Görevlisi Laborant ve Veteriner Sağlık Pr. - Öğretim Görevlisi

Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
EFFECTS OF WATER EXTRACT FROM OLEA EUROPEAE ON THE SHELF LIFE OF MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL ATTRIBUTES OF WHEAT BREAD 12 14 OCTOBER 2011 OPATIJA CROATIA 45 56 2010 6TH INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR-BREAD’11 & 8TH CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGISTS “BRAŠNO–KRUH 11”
Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak sergilenen bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
MICROBIAL EVALUATION OF MAP AND VACUUM PACKAGED MINCED BEEF MEAT DURING COLD STORAGE 2008 FOOD MICRO 2008, THE 21ST INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM “EVOLVING MICROBIAL FOOD QUALITY AND SAFETY
EFFECT OF CHLORIDE SALTS ON MICROBIOLOGICAL GROWTH OF FERMENTED BLACK OLIVES 2012 23RD INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM, FOODMICRO2012 GLOAL ISSUES IN FOOD MICROBIOLOGY, İSTANBUL-TURKEY
DETEMINATION OF CONTAMINATION STAGES AT THE PROCESSING OF FROZEN CHICKEN DÖNER KEBAB 2010 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY , ANTALYA
EFFECT OF MAP AND VACUUM SEALING ON SENSORY QUALITIES OF DRY SALTED OLIVE 2010 FOURTH EUROPEAN CONFERENCE ON SENSORY AND CONSUMER RESEARCH, A SENSE OF QUALITY. 5-8 SEPTEMBER 2010, PALACIO EUROPA, VITORIA-GASTEIZ, SPAIN
FARM TO RETAIL TRACEABILITY SYSTEMS IN THE FOOD ANIMAL INDUSTRY 15 18 JUNE 2005 ISTANBUL TURKEY ABSTRACT BOOK P125 2005 1ST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS- FARM TO FORK
EFFECT OF CHLORIDE SALT MIXTURES ON THE MINERAL CONTENT AND ORGANOLEPTIC PROFILES OF GEMLIK CV. DRY-SALTED OLIVES 2018 3.INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY
ANTIBACTERIAL ACTIVITIES OF FRESH AND DRIED VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT AND LEAF EXTRACTS AND PHENOLIC COMPOUNDS AGAINST FOOD PATHOGENS AND PROBIOTICS 2018 3.INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY
Ulusal kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantı ve etkinliklerde sözlü olarak sunulan ve tam metinli olarak yayımlanan bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
OMEGA YAĞ ASITLERININ İNSAN SAĞLIĞI YÖNÜNDEN ÖNEMI 2006 TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI 24-26 MAYIS 2006, BOLU
HASTALIKTA VE SAĞLIKTA ORGANIK KROM 413 416 2006 TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI, BOLU-TÜRKIYE.
BANDIRMA YÖRESI NDE HAYVAN BESLENMESINDE KULLANILAN YEMLIK MISIRLARIN BESIN MADDESI VE BAZI MIKOTOKSIN DEĞERLERININ İNCELENMESI 2003 GIDA GÜVENLIĞI VE SAĞLIK RISKLERI ÇALIŞTAYI, ISPARTA-TÜRKIYE.
KLASIK TIP VE ISIL İŞLEM UYGULANARAK OLGUNLAŞTIRILAN SUCUKLARIN ÖZELLIKLERINDEKI DEĞIŞIMLERIN BELIRLENMESI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA 2006 TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI
Ulusal kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantı ve etkinliklerde sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak sergilenen bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
MODIFIYE ATMOSFERDE AMBALAJLAMANIN KIYMANIN KIMYASAL VE MIKROBIYOLOJIK KALITE ÖZELLIKLERI ÜZERINE ETKISI 2008 TÜRKIYE 10. GIDA KONGRESI, ERZURUM-TÜRKIYE
BALIKESIRDE ÇIFTLIK TIPI TANK SÜTLERINDE PSYCHROTROPHIC BAKTERI SAYISININ ARAŞTIRILMASI 2009 3.ULUSAL VETERINER GIDA HIJYEN KONGRESI, BURSA.
SELE ZEYTINI ÜRETIMINDE MIKROBIYAL GELIŞMENIN KONTROLÜ ÜZERINE ORGANIK ASIT VE TUZ KONSANTRASYONUNUN ETKISININ ARAŞTIRILMASI 2012 III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, KONYA, TÜRKIYE.
FARKLI SUCUK KILIFLARI KULLANILARAK SATIŞA SUNULAN OSMANLI SUCUK LARINDA MIKROBIYOLOJIK KALITENIN ARAŞTIRILMASI 2010 1. ET ÜRÜNLERI SUCUK ÇALIŞTAYI, KUŞADASI-AYDIN-TÜRKIYE.
HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN BITKI EKSTRELERININ HAYVANSAL URUNLERIN KALITELERI UZERINDEKI ETKILERI 2009 6. GIDA MUHENDISLIĞI ODASI KONGRESI, ANTALYA-TÜRKIYE.
PEYNIR SALAMURALARININ PEYNIR KALITESINE ETKILERI 2009 PAMUKKALE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEMPOZYUMU, DENIZLI, TÜRKIYE.
FONKSIYONEL STARTER KÜLTÜRLER VE ET ÜRÜNLERINDE KULLANIMI 2007 XV. ULUSAL BIYOTEKNOLOJI KONGRESI, ANTALYA-TÜRKIYE.
BSE DELI DANA HASTALIĞI TÜRKIYE DE RISK MI 2004 TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE
AĞIR METALLER VE HAYVANSAL GIDALARDA AĞIR METAL KALINTILARI 2004 TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE.
GIDALARIN DEMIR İLE ZENGINLEŞTIRILMESI VE ÖNEMI 2004 ULUDAĞ TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE