Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
EFFECTS OF WATER EXTRACT FROM OLEA EUROPEAE ON THE SHELF LIFE OF MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL ATTRIBUTES OF WHEAT BREAD 12 14 OCTOBER 2011 OPATIJA CROATIA 45 56 | 2010 | 6TH INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR-BREAD’11 & 8TH CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGISTS “BRAŠNO–KRUH 11” |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
MICROBIAL EVALUATION OF MAP AND VACUUM PACKAGED MINCED BEEF MEAT DURING COLD STORAGE | 2008 | FOOD MICRO 2008, THE 21ST INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM “EVOLVING MICROBIAL FOOD QUALITY AND SAFETY |
EFFECT OF CHLORIDE SALTS ON MICROBIOLOGICAL GROWTH OF FERMENTED BLACK OLIVES | 2012 | 23RD INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM, FOODMICRO2012 GLOAL ISSUES IN FOOD MICROBIOLOGY, İSTANBUL-TURKEY |
DETEMINATION OF CONTAMINATION STAGES AT THE PROCESSING OF FROZEN CHICKEN DÖNER KEBAB | 2010 | 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY , ANTALYA |
EFFECT OF MAP AND VACUUM SEALING ON SENSORY QUALITIES OF DRY SALTED OLIVE | 2010 | FOURTH EUROPEAN CONFERENCE ON SENSORY AND CONSUMER RESEARCH, A SENSE OF QUALITY. 5-8 SEPTEMBER 2010, PALACIO EUROPA, VITORIA-GASTEIZ, SPAIN |
FARM TO RETAIL TRACEABILITY SYSTEMS IN THE FOOD ANIMAL INDUSTRY 15 18 JUNE 2005 ISTANBUL TURKEY ABSTRACT BOOK P125 | 2005 | 1ST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS- FARM TO FORK |
EFFECT OF CHLORIDE SALT MIXTURES ON THE MINERAL CONTENT AND ORGANOLEPTIC PROFILES OF GEMLIK CV. DRY-SALTED OLIVES | 2018 | 3.INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY |
ANTIBACTERIAL ACTIVITIES OF FRESH AND DRIED VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT AND LEAF EXTRACTS AND PHENOLIC COMPOUNDS AGAINST FOOD PATHOGENS AND PROBIOTICS | 2018 | 3.INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
OMEGA YAĞ ASITLERININ İNSAN SAĞLIĞI YÖNÜNDEN ÖNEMI | 2006 | TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI 24-26 MAYIS 2006, BOLU |
HASTALIKTA VE SAĞLIKTA ORGANIK KROM 413 416 | 2006 | TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI, BOLU-TÜRKIYE. |
BANDIRMA YÖRESI NDE HAYVAN BESLENMESINDE KULLANILAN YEMLIK MISIRLARIN BESIN MADDESI VE BAZI MIKOTOKSIN DEĞERLERININ İNCELENMESI | 2003 | GIDA GÜVENLIĞI VE SAĞLIK RISKLERI ÇALIŞTAYI, ISPARTA-TÜRKIYE. |
KLASIK TIP VE ISIL İŞLEM UYGULANARAK OLGUNLAŞTIRILAN SUCUKLARIN ÖZELLIKLERINDEKI DEĞIŞIMLERIN BELIRLENMESI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA | 2006 | TÜRKIYE 9. GIDA KONGRESI |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
MODIFIYE ATMOSFERDE AMBALAJLAMANIN KIYMANIN KIMYASAL VE MIKROBIYOLOJIK KALITE ÖZELLIKLERI ÜZERINE ETKISI | 2008 | TÜRKIYE 10. GIDA KONGRESI, ERZURUM-TÜRKIYE |
BALIKESIRDE ÇIFTLIK TIPI TANK SÜTLERINDE PSYCHROTROPHIC BAKTERI SAYISININ ARAŞTIRILMASI | 2009 | 3.ULUSAL VETERINER GIDA HIJYEN KONGRESI, BURSA. |
SELE ZEYTINI ÜRETIMINDE MIKROBIYAL GELIŞMENIN KONTROLÜ ÜZERINE ORGANIK ASIT VE TUZ KONSANTRASYONUNUN ETKISININ ARAŞTIRILMASI | 2012 | III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, KONYA, TÜRKIYE. |
FARKLI SUCUK KILIFLARI KULLANILARAK SATIŞA SUNULAN OSMANLI SUCUK LARINDA MIKROBIYOLOJIK KALITENIN ARAŞTIRILMASI | 2010 | 1. ET ÜRÜNLERI SUCUK ÇALIŞTAYI, KUŞADASI-AYDIN-TÜRKIYE. |
HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN BITKI EKSTRELERININ HAYVANSAL URUNLERIN KALITELERI UZERINDEKI ETKILERI | 2009 | 6. GIDA MUHENDISLIĞI ODASI KONGRESI, ANTALYA-TÜRKIYE. |
PEYNIR SALAMURALARININ PEYNIR KALITESINE ETKILERI | 2009 | PAMUKKALE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEMPOZYUMU, DENIZLI, TÜRKIYE. |
FONKSIYONEL STARTER KÜLTÜRLER VE ET ÜRÜNLERINDE KULLANIMI | 2007 | XV. ULUSAL BIYOTEKNOLOJI KONGRESI, ANTALYA-TÜRKIYE. |
BSE DELI DANA HASTALIĞI TÜRKIYE DE RISK MI | 2004 | TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE |
AĞIR METALLER VE HAYVANSAL GIDALARDA AĞIR METAL KALINTILARI | 2004 | TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE. |
GIDALARIN DEMIR İLE ZENGINLEŞTIRILMESI VE ÖNEMI | 2004 | ULUDAĞ TÜRKIYE 8. GIDA KONGRESI, BURSA-TÜRKIYE |