Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | MALDAVAR AĞIRLIK TAHMINI(PROJE NO:7220768) | DEVAM EDIYOR | 2023 |
Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | FARKLI ÇAY YAPRAKLARI VE SEBZELER KULLANILARAK ÜRETILEN FERMENTE SEBZE SULARININ RENK PIGMENTI İÇERIKLERI VE IN VITRO ANTI-INFLAMATUAR VE ANTI-DIYABETIK ETKILERININ ARAŞTIRILMASI | TAMAMLANDI | 2020 | 2022 | |
ARAŞTIRMACI | KOMBU ÇAYI KÜLTÜRÜNÜN FERMENTE SEBZE SUYU ÜRETIMINDE KULLANIMI | TAMAMLANDI | 2019 | 2021 | |
ARAŞTIRMACI | GÖRÜNTÜ IŞLEME TEKNOLOJILERI KULLANARAK BÜYÜKBAŞ HAYVANIN CINS VE AĞIRLIK TAHMINI | DEVAM EDIYOR | 2020 | 2022 |
Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | KINALI ELLER ÜRETIYOR KAZANIYOR | BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2014 | 2015 |