Doktor Öğretim Üyesi MUSA YALMAN

Doktor Öğretim Üyesi MUSA YALMAN

  Doktor Öğretim Üyesi Gıda Teknolojisi Pr. - Doktor Öğretim Üyesi Et ve Ürünleri Teknolojisi Pr. - Öğretim Görevlisi Doktor

SSCI, SCI-Expanded ve AHCI tarafından taranan dergilerdeki yayınlarda
Atıf Makale Adı Yılı
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2020
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2017
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2020
MUSA YALMAN,SEDA ÖZDİKMENLİ TEPELİ,NILÜFER NÜKHET DEMİREL ZORBA.MOLD FLORA OF TRADITIONAL CHEESES PRODUCED IN TURKEY. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2023
SSCI, SCI-Expanded ve AHCI kapsamı dışındaki yurtdışı dergilerdeki
Atıf Makale Adı Yılı
YALMAN M., ÖZDIKMENLI S., ZORBA N.N., "TÜRKIYE DE GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ÜRETILEN PEYNIRLERIN KÜF FLORASI", TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE- FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOL.4, PP.926-933, 2016 2020
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2021
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2018
Yurtdışında yayımlanan kitaplarda
Atıf Makale Adı Yılı
YALMAN M., ÖZDIKMENLI S., ZORBA N.N., "TÜRKIYE DE GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ÜRETILEN PEYNIRLERIN KÜF FLORASI", TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE- FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOL.4, PP.926-933, 2016 2020
ULAKBİM veritabanları kapsamındaki ulusal hakemli dergilerdeki yayınlarda
Atıf Makale Adı Yılı
YALMAN M. , GÜNEŞER O., YÜCEER Y., "EVALUATION OF SOME PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KASAR CHEESE AND ITS PROCESSED AND ANALOGUE TYPES", JOURNAL OF AGRİCULTURAL SCİENCE, VOL.23, PP.63-75, 2017. 2020