Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
KURUTULMUŞ ELMA VE TURUNÇGIL KABUKLARI TOZU VE BUĞDAY RUŞEYMI KULLANILARAK FONKSIYONEL KEFIR ÜRETIMI; BAZI FIZIKOKIMYASAL, MIKROBIYOLOJIK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERI ILE UÇUCU AROMA BILEŞENLERININ BELIRLENMESI | 2022 | ||||
ÇEŞITLI BITKISEL ESKTRAKTLARIN ANTIOKSIDAN ÖZELLIKLERI ILE POTANSIYEL ANTI-FUNGAL ETKILERI ARASINDAKI KORELASYONUN BELIRLENMESI | 2023 |
Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | SUBKLİNİK MASTİTİS ETMENLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE SÜT KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ | TAMAMLANDI | 2015 | 2017 | |
ARAŞTIRMACI | TARIMSAL SULAMADA KULLANILAN YENICE VE DAVUTKÖY GÖLETLERININ YENICE ÇANAKKALE FIZIKO KIMYASAL ÖZELLIKLERININ VE MIKROBIYOLOJIK KALITESININ ARAŞTIRILMASI (BAP PROJESI) | TAMAMLANDI | 2015 | 2016 | |
ARAŞTIRMACI | KAŞAR BENZERİ PEYNİR ÜRETİMİ FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ | ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2010 | 2012 |
YÜRÜTÜCÜ | ÇEŞITLI BITKISEL ESKTRAKTLARIN ANTIOKSIDAN ÖZELLIKLERI ILE POTANSIYEL ANTI-FUNGAL ETKILERI ARASINDAKI KORELASYONUN BELIRLENMESI | DEVAM EDIYOR | 2023 | ||
YÜRÜTÜCÜ | KURUTULMUŞ ELMA VE TURUNÇGIL KABUKLARI TOZU VE BUĞDAY RUŞEYMI KULLANILARAK FONKSIYONEL KEFIR ÜRETIMI; BAZI FIZIKOKIMYASAL, MIKROBIYOLOJIK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERI ILE UÇUCU AROMA BILEŞENLERININ BELIRLENMESI | DEVAM EDIYOR | 2022 |