THE FOOD SAFETY CONCERN LEVEL OF TOURISTS THAT EXPERIENCED ORTAKLAR ÇÖP ŞIŞ RESTAURANTS,INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC AND TECHNOLOGICAL RESEARCH, |
2020 |
INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC AND TECHNOLOGICAL RESEARCH, |
DIŞ POLITIKA VE TURIZM İLIŞKISI BAĞLAMINDATÜRKIYE’NIN AVRUPA VE BALKAN ÜLKELERI ILE YAPTIĞI TURIZM ANLAŞMALARI VE ETKILERI |
2016 |
ÇATALHÖYÜK INTERNATIONAL JORNAL OF TOURISM AND SOCIAL RESEARCH |
HELAL KONSEPTLI ŞEHIR OTELLERININ WEB SITELERI ÜZERINDEN DEĞERLENDIRILMESI,
TÜRKIYE, MALEZYA, BAE KARŞILAŞTIRMALI ÖRNEĞI |
2017 |
ULUSLARARASI SOSYAL ARAŞTIRMALAR DERGISI |
TAHTAKUŞLARMIRASININ KEŞFI: YEREL HALKIN TUTUMLARI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA |
2018 |
, MANAS SOSYAL ARAŞTIRMALARDERGISI |
YERLI TURISTLERIN DESTINASYON İMAJ ALGILARINI BELIRLEMEYE YÖNELIK BIR ARAŞTIRMA: EDIRNE ÖRNEĞI. |
2020 |
ODÜ SOSYAL BILIMLER ARAŞTIRMALARI DERGISI / |
KONAKLAMA İŞLETMELERINDE İŞGÖREN TATMININI ETKILEYENFAKTÖRLER (BANDIRMA VE ERDEK ÖRNEĞI) |
2005 |
BALIKESIR ÜNIVERSITESI, SOSYAL BILIMLER ENSTITÜSÜDERGISI |
İZNIK MESLEK YÜKSEKOKULU TURIST REHBERLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCILERININ COVID-19 NEDENI İLE UZAKTAN EĞITIME YAPILAN BAKIŞ AÇILARI |
2021 |
AKADEMIK ARAŞTIRMALAR VE ÇALIŞMALAR DERGISI |
İZNIK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ÖĞRENIM GÖREN TURIST REHBERLIĞI ÖĞRENCILERININ
COVID 19 SONRASINDA MESLEĞE VE TURIZME BAKIŞ AÇILARI |
2022 |
GAZIANTEP UNIVERSITY JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES |
İZNIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCILERININ UZAKTAN
EĞITIME YÖNELIK ALGILARININ METAFORLAR ARACILIĞIYLA
BELIRLENMESI |
2022 |
INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM AND DESTINATION STUDIES - IJOTADS |
TURIZMDE RISK YÖNETIMI VE BELEDIYELERIN BU ALANDAKI FAALIYETLERI ÜZERINE BIR ARAŞTIRMA |
2022 |
BALIKESIR ÜNIVERSITESI SOSYAL BILIMLER ENSTITÜSÜ |
TURIZM DESTINASYONU PAZARLAMASINDA METAFORLAR: YEREL HALKIN
GÖZÜNDEN ERDEK |
2023 |
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL (ONLINE) |