ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİĞİ |
ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2014 - 2015 |
GÜZ |
GIDA KİMYASI |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
GIDA KALİTE KONTROL |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - II |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
GIDA MEVZUATI |
ÖNLISANS |
2015 - 2016 |
GÜZ |
İLERİ ANALİZ TEKNİKLERİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA KİMYASI |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİKLERİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - I |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
ET MİKROBİYOLOJİSİ VEET MUAYENESİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - I |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
ET TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERİ |
ÖNLISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
GIDA KALİTE KONTROL |
LISANS |
2016 - 2017 |
GÜZ |
MİKROBİYOLOJİ-PARAZİTOLOJİ |
LISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
BİYOKİMYA |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERİ |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
GIDA KİMYASI |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - I |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - I |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ - I |
ÖNLISANS |
2017 - 2018 |
GÜZ |
ET BİLİMİ |
LISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BESIN MIKROBIYOLOJISI |
LISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BESIN KIMYASI-II |
LISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
BIYOKIMYA |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERI TEKNOLOJISI-II |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
ET TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
GIDA MIKROBIYOLOJISI |
ÖNLISANS |
2018 - 2019 |
GÜZ |
GIDA KALITE KONTROL |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI - I |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERİ - I |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN İŞLEME TEKNİKLERİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN KİMYASI - I |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESLENME VE GENETİK |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESİN-İLAÇ ETKİLEŞİMİ |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-I |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESİN İŞLEME TEKNİKLERİ |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-I |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESİN KİMYASI-I |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERİ-II |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN KİMYASI-II |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-II |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN ALLERJİLERİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN MİKROBİYOLOJİSİ |
LISANS |
2019 - 2020 |
GÜZ |
BESİN KONTROLÜ VE MEVZUATI |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-II |
LISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-II |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-I |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ-I |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESİN KİMYASI-I |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESLENME VE GENETİK |
LISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESİN-İLAÇ ETKİLEŞİMİ |
LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-I |
LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI-I |
LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
BESLENME VE GENETİK |
LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
SEMİNER-I |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-I |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
BESLENME VE GENETİK |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI-I |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
ENERJİ METABOLİZMASINDA METABOLİK GEÇİTLER |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
GIDA GÜVENLİĞİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
DENİZCİLİKTE BESLENME YÖNETİMİ (I. ÖĞRETİM) |
LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
DENİZCİLİKTE BESLENME YÖNETİMİ (II. ÖĞRETİM) |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
UZMANLIK ALAN DERSİ (BESLENME VE DİYETETİK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI) |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM VE GIDA SİSTEMLERİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI) |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
DANIŞMANLIK (DUYGU DURMAZ) |
YÜKSEK LISANS |
2023 - 2024 |
GÜZ |
DANIŞMANLIK (MERVE AKBAŞ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
DANIŞMANLIK (DUYGU DURMAZ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
DANIŞMANLIK (MERVE AKBAŞ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
DANIŞMANLIK (İPEK AKYÜZ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
UZMANLIK ALAN DERSİ (İPEK AKYÜZ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
UZMANLIK ALAN DERSİ (MERVE AKBAŞ) |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
UZMANLIK ALAN DERSİ (DUYGU DURMAZ) |
LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
BESLENME BİYOKİMYASI-I |
LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
BESİN GÜVENLİĞİ |
LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI-I |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
ENERJİ REAKSİYONLARI VE METABOLİK GEÇİTLER |
YÜKSEK LISANS |
2024 - 2025 |
GÜZ |
BESİN TOKSİKOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
ET MİKROBİYOLOJİSİ VE ET MUAYENESİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
ET MİKROBİYOLOJİSİ VE ET MUAYENESİ |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
ET MİKROBİYOLOJİSİ VE ET MUAYENESİ |
ÖNLISANS |
2008 - 2009 |
GÜZ |
GIDA KALİTE KONTROL |
ÖNLISANS |
2009 - 2010 |
GÜZ |
GIDA KALİTE KONTROL |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
GIDA KALİTE KONTROL |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2009 - 2010 |
GÜZ |
GIDA MADDELERİ AMBALAJLAMA |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2008 - 2009 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2009 - 2010 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
KANATLI ETİ VE TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİĞİ |
ÖNLISANS |
2009 - 2010 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİĞİ |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİĞİ |
ÖNLISANS |
2008 - 2009 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNİĞİ |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2011 - 2012 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2010 - 2011 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2009 - 2010 |
GÜZ |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
ÖNLISANS |
2013 - 2014 |
GÜZ |
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ (HİZMET) |
ÖNLISANS |
2012 - 2013 |
GÜZ |
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ (HİZMET) |