Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
ÇEVREYE DUYARLI OTELCILIK KAPSAMINDA YEŞIL YILDIZ UYGULAMASI: ANTAKYA GÜNGÖR OTTOMAN PALACE ÖRNEĞI | 2014 | 9. ULUSLARARASI KONGRE: TURIZM İŞLETMECILIĞINDE YENI PERSPEKTIFLER, 25-27 EYLÜL 2014, BURHANIYE / BALIKESIR. |
YAŞAM TARZI- GIDA KORKUSU YEREL GIDA TÜKETIMI ÜZERINE ETKISI | 2019 | II.INTERNATIONAL CONFERENCE ON EMPIRICAL ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCE (ICEESS’ 19) |
DENGESIZ KALKINMA KURAMI ÇERÇEVESINDE KIRSAL KALKINMA - TURIZM İLIŞKISININ İRDELENMESI | 2019 | IIII. INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
TARIHE SAYGI PROJESI KAPSAMINDA ÖNCÜ BIR ADIM: TEVFIKIYE ARKEO-KÖY PROJESI | 2019 | III. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
YIYECEK-İÇECEK TERCIHINDE ÇEŞITLILIK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNIVERSITE GENÇLERININ BALIK TÜKETIMINE YÖNELIK BIR ARAŞTIRMA | 2018 | 3. GENÇLIK ARAŞTIRMALARI KONGRESI |
YEMEK VE MUTFAK OLGULARINA İLIŞKIN ÖNLISANS ÖĞRENCILERININ METAFORIK ALGILARI | 2019 | IV. ULUSLARARASI GENÇLIK ARAŞTIRMALARI KONGRESI |
KÜLTÜREL SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE GENÇLERIN YÖRESEL YEMEK ALGILARI | 2019 | IV. ULUSLARARASI GENÇLIK ARAŞTIRMALARI KONGRESI |
BALIK TÜKETIMINDE ÇEŞITLILIK ARAYIŞI DAVRANIŞININ ROLÜ | 2018 | 2. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
PAZARLAMA İLETIŞIMINDE SOSYAL MEDYA: AIRBNB ÖRNEĞI | 2018 | INTERNATIONAL CONFERENCE ON EMPRICAL ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCE (ICEESS’ 18) |
GÜNEY MARMARA’NIN İNCISI ERDEK’TE TOPLUMUN TURIZM BILINCI | 2018 | ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESI SEMPOZYUMU |
ERDEK YEREL HALKININ TURIZME İLIŞKIN TUTUMUNUN DOXEY’IN RAHATSIZLIK ENDEKSI PERSPEKTIFINDEN DEĞERLENDIRILMESI | 2018 | ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESI SEMPOZYUMU |
SOSYO-DEMOGRAFIK AÇIDAN TURISTIK DESTINASYONLARDA YEREL YEMEK EĞILIMI VE ORGANIK GIDA TÜKETIMI | 2019 | 2. ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESI SEMPOZYUMU |
GASTRONOMIK KIMLIĞIN OLUŞMASINDA KÜLTÜRLERARASI ETKILEŞIMIN ROLÜ: ESKIŞEHIR ÖRNEĞI | 2018 | II. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
KONAKLAMA TERCIHLERININ DESTINASYON İMAJI ALGISINA ETKISI: ERDEK ÖRNEĞI | 2019 | 2. ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESI SEMPOZYUMU |
ERDEK HAMAMLI KÖYÜ KIRSALINDA TURIZMI GELIŞTIRME ÇABALARI | 2019 | III. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
YEREL DEĞERLERIN GELECEĞE TAŞINMASINDA COĞRAFI İŞARETLI ÜRÜNLERIN ROLÜ: GASTRONOMETRO ÖRNEĞI | 2018 | II. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
KÜLTÜREL AKTARIMDA MUTFAK DIPLOMASISI: 2007-2014 ÇANKAYA VE TARABYA KÖŞK DAVETLERI ÖRNEĞI | 2022 | 1. INTERNATIONAL CULTURE, TOURISM AND ECONOMY CONGRESS |
TARIHTEN BIR KÜLTÜREL MIRAS: GÜMÜŞÜN DOĞUM YERI BALYA | 2022 | IV. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
KÜLTÜREL AKTARIMDA YÖRESEL YEMEK FESTIVALLERI | 2022 | IV. ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
YIYECEK IÇECEK İŞLETMECILIĞI LISANS ÖĞRENCILERININ ‘ZIYAFET’’ KAVRAMINA YÖNELIK METAFORIK ALGILARI | 2020 | 4. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH (IWACT-2020) |
KIRSAL TURIZM VE KALKINMA ETKILEŞIMINDE BODRUM YEREL HALKININ TURIZM ALGISININ BELIRLENMESI | 2018 | 2ND. INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
YEREL YEMEK EĞILIMINDE YENILIK DAVRANIŞI VE YENILIKÇI MUTFAK AKIMLARININ ROLÜ | 2020 | 4.INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH (IWACT-2020) |
GIRIŞIMDE DOĞRU YER VE DOĞRU YATIRIM: TRENIN HIÇ UĞRAMADIĞI DALAMAN TREN GARI’NIN TURIZM AÇISINDAN DEĞERLENDIRILMESI | 2020 | 4. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH (IWACT-2020) |
RAHATSIZLIK ENDEKSI ÇERÇEVESINDE BODRUM SOSYAL TAŞIMA KAPASITESININ BELIRLENMESI | 2018 | 2ND INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
KIRSAL TURIZM GELIŞIMINDE TURIST TIPOLOJISININ SEYAHAT ALIŞKANLIKLARI AÇISINDAN BELIRLENMESI: ÇEŞITLI TURIST GRUPLARI ÜZERINE KARŞILAŞTIRMALI BIR ARAŞTIRMA | 2018 | 2ND INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MIRAS VE YENILIKÇI TURIZM ÜRÜNLERI: 40 YILLIK HATIRIN TURU | 2015 | ULUSLARARASI GASTRONOMI TURIZMI KONGRESI |
YIYECEK İÇECEK TERCIHINDE ÇEŞITLILIK ARAYIŞI DAVRANIŞININ SOSYO-DEMOGRAFIK ÖZELLIKLER AÇISINDAN DEĞERLENDIRILMESI | 2017 | I. EĞITIM BILIMLERI VE SOSYAL BILIMLER SEMPOZYUMU |
GEÇMIŞIN MUTFAĞINDAN GELECEKTEKI SOFRALARA: BANDIRMA-ERDEK YÖRESININ GASTRONOMIK MIRASI | 2017 | ULUSLARARASI TURIZM VE KÜLTÜREL MIRAS KONGRESI |
TURIZM VE OTEL İŞLETMECILIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCILERININ KÜLTÜR TURIZMI ALGISI | 2017 | 1TH INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
ESKI KÖYE YENI ADET: TURIZM VE KÜLTÜREL YAPI ETKILEŞIMI | 2018 | 2ND INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS |
TURIZM VE OTEL İŞLETMECILIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCILERININ KÜLTÜR TURIZMI ALGISI | 2017 | 1TH INTERNATIONALRURAL TOURISM AND DEVELOPMENTCONGRESS |
ETKINLIK TURIZMININ SAĞLADIĞI FAYDALAR AÇISINDAN ERDEK ZAMANI FESTIVALI KATILIMCILARININ MEMNUNIYET DÜZEYLERININ BELIRLENMESI | 2017 | 1. EĞITIM BILIMLERI VE SOSYAL BILIMLER SEMPOZYUMU |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
DESTINASYONUN REKABET AVANTAJI ELDE ETMESINDE GASTRONOMI TURIZMININ ROLÜ: ERDEK ÖRNEĞI | 2011 | 12. ULUSAL TURIZM KONGRESI |
KÜLTÜREL TURIZMIN TUTUTNDURMA SÜRECI: ZEYTINLIADA İÇIN TUTUNDURMA MESAJININ BELIRLENMESI | 2012 | VI. LISANSÜSTÜ TURIZM ÖĞRENCILERI KONGRESI |
POMAK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN YAŞAYAN İZLERI: BIR SÖZLÜ TARIH ÇALIŞMASI | 2014 | III. DISIPLINLERARASI TURIZM ARAŞTIRMALARI KONGRESI |