SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı |
Yılı |
Dergi |
MICROBIAL VIABILITY, PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KEFIR MICROCAPSULES PREPARED USING MALTODEXTRIN/ARABIC GUM MIXES |
2018 |
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY |
AN INNOVATIVE APPLICATION DEVELOPED TO DETERMINE THE BLOOD OUTPUT OF CHICKENS AND ITS IMPACT ON THE MEAT QUALITY IN POULTRY SLAUGHTERING |
2023 |
POULTRY SCIENCE |
SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeksler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı |
Yılı |
Dergi |
DETERMINATION OF SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF MILK PROCURED FROM DAIRY FARMS AND DIFFERENT MILK COLLECTORS IN SUSURLUK REGION |
2022 |
THE EUROPEAN JOURNAL OF RESEARCH AND DEVELOPMENT |
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI HALVA SAMPLES |
2022 |
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF) |
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI SAMPLES |
2022 |
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF) |
CHEMICAL PROPERTIES OF TAHINI HALVA MARKETED IN THE SOUTHERN MARMARA REGION, TURKEY AND EVALUATION OF COMPLIANCE WITH TURKISH FOOD CODEX |
2023 |
AKADEMIK GIDA |
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCILERININ TEMEL GIDA ANALIZLERINI ANLAMA DÜZEYLERININ BELIRLENMESI |
2023 |
ÜNIVERSITE ARAŞTIRMALARI DERGISI |
Diğer hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale veya derleme
Makale Adı |
Yılı |
Dergi |
YENILIKÇI GIDA ÜRÜNLERININ GELIŞTIRILMESINDE ALTERNATIF BIR KAYNAK:MIKROALGLER |
2021 |
BAYBURT ÜNIVERSITESI FEN BILIMLERI DERGISI |