ZEYTİNYAĞINDAN GELEN SAĞLIK |
2018 |
ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU |
BANDIRMA VE ÇEVRESİNDEKİ KÖYLERDE YETİŞTİRİLEN EKMEKLİKBUĞDAYLARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ |
2018 |
ULUSLARARASI BANDIRMA VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU |
MIGREN VE OBEZITE İLIŞKISI |
2018 |
INTERNATIONAL CONFERENCE ON EMPIRICAL ECONOMICS SOCIAL SCIENCES (ICEESS’XX18) |
EFFECT OF CAROTENOIDS ON CONGINITIVE FUNCTION |
2018 |
1. ULUSLARARASI SAĞLIK BILIMLERI VE YAŞAM KONGRESI, |
GLOBAL PROBLEMS IN HUMAN HEALTH MASKED MYCOTOXINS |
2018 |
1. ULUSLARARASI SAĞLIK BILIMLERI VE YAŞAM KONGRESI |
THE EFFECTS ON NIGELLA SATIVA HUMAN HEALTH AND NUTRITION |
2018 |
1. ULUSLARARASI SAĞLIK BILIMLERI VE YAŞAM KONGRESI |
ALERJIK REAKSIYONLARDA PROBIYOTIKLERIN ROLÜ |
2018 |
1. ULUSLARARASI SAĞLIK BILIMLERI VE YAŞAM KONGRESI (IHSLC) |
SAPONINS AND PROTECTIVE EFFECTS ON CARDIOVASCULAR DISEASES |
2023 |
ASES ULUSLARARASI BANDIRMA BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ |
ULTRA PROCESSED FOOD CONSUMPTION AND ITS RELATIONSHIP WITH TYPE 2 DIABETES |
2023 |
ASES ULUSLARARASI BANDIRMA BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ |
DASH DIET AND SUSTAINABILITY |
2024 |
ASES II. INTERNATIONAL BANDIRMA SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |
EVALUATION OF THE DOUBLE PYRAMID MODEL IN TERMS OF
SUSTAINABILITY |
2024 |
ASES II. INTERNATIONAL BANDIRMA SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |
BESİNLER İLE İLGİLİ UYGULAMALAR VE ÇEVRESEL ETKİLERİ |
2024 |
1. ULUSLARARASI BESLENME VE DIYETETIKTE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR ÖĞRENCI KONGRESI |
BESINLER VE SERA GAZLARINA ETKILERI |
2024 |
1. ULUSLARARASI BESLENME VE DIYETETIKTE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR ÖĞRENCI KONGRESI |
CARNOSINE: FUNCTIONAL CHARACTERISTICS AND HEALTH EFFECTS |
2024 |
ASES III. INTERNATIONAL BANDIRMA SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |
THE EFFECT OF PARENTAL SOCIO-DEMOGRAPHIC FACTORS ON CHILDHOOD OBESITY |
2024 |
ASES III. INTERNATIONAL BANDIRMA SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |