BIR ÜNIVERSITE YEMEKHANESINDE OLUŞAN BESIN ARTIKLARININ BELIRLENMESI VE ETKILEYEN FAKTÖRLERIN İNCELENMESI: PILOT ÇALIŞMA |
2022 |
3. ULUSLARARASI SAĞLIKLI BESLENME KONGRESI |
BİR YEMEK ŞİRKETİ ÇALIŞANLARINDA BEDEN KÜTLE İNDEKSİ,
İŞ DOYUMU VE İŞ STRESİ İLİŞKİSİ |
2016 |
1.ULUSLARARASI İŞ GÜVENLİĞİVE ÇALIŞAN SAĞLIĞI KONGRESİ |
BİR YEMEK ŞİRKETİ ÇALIŞANLARININ BENLİK SAYGISI VE BECK DEPRESYON ÖLÇEĞİNE
GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ |
2016 |
1.ULUSLARARASI İŞ GÜVENLİĞİVE ÇALIŞAN SAĞLIĞI KONGRESİ |
DOĞUM SONRASI EMZİRME EĞİTİMİNİN BEBEK BESLENMESİ İLE
İLGİLİ DAVRANIŞLARA ETKİSİ |
2016 |
1. ULUSLARARASI KADIN ÇOCUK SAĞLIĞIVE EĞİTİMİ KONGRESİ |
MATERNAL MALNUTRİSYON, OLASI ETKİLERİ VE
GÜNCEL YAKLAŞIMLAR |
2016 |
1.ULUSLARARASI KADIN ÇOCUK SAĞLIĞIVE EĞİTİMİ KONGRESİ |
HAMİLELİKTE BİTKİSEL ÜRÜNLERİN KULLANIMI UYGUN MU? |
2016 |
1. ULUSLARARASI KADIN ÇOCUK SAĞLIĞIVE EĞİTİMİ KONGRESİ |
İLK 6 AY ANNE SÜTÜ İLE BESLENMEYE ETKİ EDEN MATERNAL FAKTÖRLER |
2016 |
1. ULUSLARARASI KADIN ÇOCUK SAĞLIĞIVE EĞİTİMİ KONGRESİ |
ANNE SÜTÜNÜN POTANSİYEL ANTİTÜMORAL BİLEŞENİ: HAMLET |
2022 |
10TH INTERNATIONAL MEDICINE AND HEALTH SCIENCES RESEARCHES CONGRESS |
ESPOR VE BESLENME: SAĞLIKLI BESLENEREK OYUN KAZANMAK MÜMKÜN MÜ |
2022 |
10TH INTERNATIONAL MEDICINE AND HEALTH SCIENCES RESEARCHES CONGRESS |
POLIFENOLLERIN HASTALIK VE SAĞLIKTAKI ROLÜ |
2022 |
10TH INTERNATIONAL MEDICINE AND HEALTH SCIENCES RESEARCHES CONGRESS |
COVID-19 SALGINI DÖNEMİNDE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BESLENME
ALIŞKANLIKLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTE DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ |
2022 |
8. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ |
FERMENTE BESİNLER VE SAĞLIK ETKİLERİ |
2023 |
2. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR VE SÜRDÜRÜLEBILIR BESLENME SEMPOZYUMU |
2. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR VE SÜRDÜRÜLEBILIR BESLENME SEMPOZYUMU |
2023 |
2. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR VE SÜRDÜRÜLEBILIR BESLENME SEMPOZYUMU |
FODMAP DİYETİ VE GASTROİNTESTİNAL SİSTEM ÜZERİNE ETKİLERİ |
2023 |
2. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR VE SÜRDÜRÜLEBILIR BESLENME SEMPOZYUMU |
SÜRDÜRÜLEBİLİR DİYET MODELLERİ |
2023 |
2. ULUSLARARASI GELENEKSEL GIDALAR VE SÜRDÜRÜLEBILIR BESLENME SEMPOZYUMU |
YALANCI TAHILLAR: BESLENMEDE ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRAN VE SAĞLIKLI ALTERNATİFLER |
2023 |
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS |
NUTRİKOZMETİK: BESLENME VE GÜZELLİK |
2023 |
2. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS |
CHATGPT'NİN SPORCU BESLENMESİNDEKİ ROLÜ: PERFORMANS ARTIŞI VE SAĞLIKLI BESLENME STRATEJİLERİ |
2023 |
6TH USBİLİM CONGRESS OF APPLIED SCIENCES |
CHATGPT'NİN DİYABETİN TIBBİ BESLENME TEDAVİSİNDEKİ YENİLİKÇİ ROLÜ |
2023 |
6TH USBİLİM CONGRESS OF APPLIED SCIENCES |
BİTKİSEL KAYNAKLI BESLENMENİN METABOLİK SENDROM VE BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ |
2024 |
II INTERNATIONAL MALATYA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
BİTKİSEL KAYNAKLI DİYETLERLE ATLETİK PERFORMANSI OPTİMİZE ETME: ZORLUKLAR VE STRATEJİLER |
2024 |
II INTERNATIONAL MALATYA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
TROPİKAL GÜÇ: MANGO'NUN BESLENME VE SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ |
2024 |
III. INTERNATIONAL CANAKKALE SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |
MASA TENİSİ OYUNCULARI İÇİN BESLENME STRATEJİLERİ: PERFORMANSIN OPTİMİZASYONU VE SAĞLIĞIN KORUNMASI |
2024 |
III. INTERNATIONAL CANAKKALE SCIENTIFIC STUDIES CONFERENCE |
GASTROÖZOFAJİYEL REFLÜ HASTALIĞINDA GÜNCEL BESLENME STRATEJİLERİ |
2024 |
III. INTERNATIONAL ORDU SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
İNFLAMATUAR BAĞIRSAK HASTALIKLARINDA BESLENME VE DİYET TEDAVİSİ |
2024 |
III. INTERNATIONAL ORDU SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
CULTURED MEAT: A SUSTAINABLE PROTEIN SOURCE FOR FUTURE FOOD SYSTEMS |
2024 |
III. INTERNATIONAL VAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
EDIBLE INSECTS: A SUSTAINABLE AND NUTRITIOUS ALTERNATIVE FOR THE FUTURE |
2024 |
III. INTERNATIONAL VAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |