Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | CAMIYANI KARAÇAMI PINUS NIGRA ARNOLD SUBSP PALLASIANA NIN TEKNOLOJIK ÖZELLIKLERI ISLAHI VE ÇOĞALTILMASI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 1998 | 2001 |
ARAŞTIRMACI | DENIZ ZARARLILARINA MARUZ KALMIŞ İĞNE YAPRAKLI ODUNLARIN FIZIKSEL VE KIMYASAL YÖNDEN İNCELENMESI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2007 | 2008 |
ARAŞTIRMACI | TÜRKIYE DE DOĞAL OLARAK YETIŞEN İĞNE YAPRAKLI AĞAÇ KOZALAKLARININ KIMYASAL BILEŞIMI LIFSEL ÖZELLIKLERI VE YARARLANMA İMKANLARI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2007 | 2010 |
Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
YÜRÜTÜCÜ | BARTIN BÖLGESI NDE YETIŞEN SAHIL ÇAMININ PINUS PINASTER AIT ONTOGENETIK DEĞIŞIMLERININ KIMYASAL BILEŞIMLERI ILE ANTIKOLINESTERAZ VE ANTIOKSIDAN AKTIVITELERI ÜZERINE ETKISININ İNCELENMESI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2016 | 2017 |
YÜRÜTÜCÜ | İZABELLA ÜZÜMÜ VITIS LABRUSCA L MEYVE VE YAPRAKLARININ FENOLIK BILEŞENLERI VE ANTIOKSIDAN ETKISININ ARAŞTIRILMASI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2016 | 2017 |
ARAŞTIRMACI | BAKIR AZOL VE SU İTICI MADDELERLE EMPRENYE EDILMIŞ AĞAÇ MALZEMENIN DIŞ ORTAM PERFORMANSININ ARAŞTIRILMASI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2012 | 2016 |
YÜRÜTÜCÜ | KOCAYEMIŞ ARBUTUS UNEDO L BITKISI MEYVE VE YAPRAKLARININ FITOKIMYASAL BILEŞIMI VE ANTIOKSIDAN ETKISININ ARAŞTIRILMASI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2014 | 2016 |
YÜRÜTÜCÜ | FARKLI BÖLGELERDEN ALINAN SAHIL ÇAMININ PINUS PINASTER AIT FITOKIMYASAL BILEŞIMI ANTIOKSIDAN YARA İYILEŞTIRICI VE ANTIENFLAMATUAR AKTIVITESININ DEĞERLENDIRILMESI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2012 | 2016 |
ARAŞTIRMACI | ARMUT AĞACININ ANATOMIK FIZIKSEL VE KIMYASAL ÖZELLIKLERI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 1998 | 1999 |
ARAŞTIRMACI | TÜRKIYE DE YETIŞEN ARDIÇ JUNIPERUS SPP TÜRLERININ İĞNE YAPRAK MEYVE VE KOZALAKLARININ KIMYASAL BILEŞIMI | BARTIN ÜNİVERSİTESİ | TAMAMLANDI | 2001 | 2005 |
ARAŞTIRMACI | BOR İÇEREN TOPRAKLARDAN NOCARDIA BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE KARAKTERİZASYONU | TAMAMLANDI | 2019 | 2021 |