Profesör UĞUR GÜNŞEN

Profesör UĞUR GÜNŞEN

  Profesör Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalı - Profesör Beslenme ve Diyetetik Bölümü - Profesör Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalı - Anabilim Dalı Başkanı Beslenme ve Diyetetik Bölümü - Bölüm Başkanı

SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
TOTAL AFLATOXIN AFLATOXIN B1 AND OCHRATOXIN A LEVELS IN TURKISH WHEAT FLOUR 2008 JOURNAL OF FOOD AND DRUG ADMINISTRATION
DETERMINATION OF BACTERIOLOGICAL QUALITIES AND AFLATOXIN M 1 LEVELS OF COMMERCIALLY AVALIABLE FRESH KASHAR CHEESES 2003 TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES
INACTIVATION OF CAMPYLOBACTER JEJUNI INOCULATED INTO THE BAKED DRUMSTICKS 2008 ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
OCCURRENCE OF AFLATOXINS IN TURKISH DESSERTS CHEESE HELVA AND HOSMERIM 2008 ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
THE EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON EXTENDING SHELF LIFES OF COLD STORAGED MARINATED SEAFOOD SALAD 2010 JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
THE RESIDUE LEVELS OF SOME TOXIC METALS IN DIFFERENT FISH SPECIES 2004 INDIAN VETERINARY JOURNAL
AFLATOXINS IN RETAIL FOOD PRODUCTS IN BURSA TURKEY 2002 VETERINARY AND HUMAN TOXICOLOGY
PRESENCE OF L MONOCYTOGENES AND SOME BACTERIAL PATHOGENS IN TWO TURKISH TRADITIONAL FOODS MIHALIC CHEESE AND HOSMERIM DESSERT 2012 FOOD CONTROL
DETERMINATION OF SOME QUALITY CRITERIA OF COLD STORAGED MARINATED ANCHOVY UNDER VACUUM AND MODIFIED ATMOSPHERE CONDITIONS 2011 TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
MYCOTOXIN LEVELS AND INCIDENCE OF MOULD IN TURKISH RICE 2011 ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESMENT
GROWTH OF YERSINIA ENTEROCOLITICA IN INEGOL MEATBALLS 2003 ADVANCED EXPERIMENTAL MEDICAL BIOLOGY
BACTERIOLOGICAL QUALITIES AND AFLATOXIN M1 LEVELS OF TURKISH WHITE CHEESE 2003 INDIAN VETERINARY JOURNAL
BACTERIOLOGICAL QUALITY IN SOME FROZEN SEAFOOD PRODUCTS 2006 INDIAN VETERINARY JOURNAL
ELIMINATION OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN THE PRODUCTION OF FRESH SNAIL MEAT 2005 INDIAN VETERINARY JOURNAL
MICROBIOLOGICAL PHYSICO CHEMICAL AND TOXICOLOGICAL QUALITY OF TRADITIONAL TURKISH CHEESE DESSERTS 2009 JOURNAL OF FOOD QUALITY
DETERMINATION OF THE TOXIN PROFILE IN TURKISH MUSSELS VENÜS GALLINA VENÜS VERRUCOSA CARDIUM EDULE 2008 ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
THE EVALUATION OF EFFECT OF SOMATIC CELL COUNT ON RAW MILK COMPOSITION 2014 MACEDONIAN VETERINARY REVIEW
A STUDY ON THE METHOD VALIDATION OF LC MS MS REFERENCE METHOD TO DETERMINE THE AMPHENICOL RESIDUES IN THE SAMPLES OF FEEDSTUFFS 2014 MACEDONIAN VETERINARY REVIEW
DIETARY ACID LOAD AND CARDIOVASCULAR DISEASES 2022 CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeksler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
AFLATOXINS IN DOG AND HORSE FEEDS IN TURKEY 2002 VETERINARY AND HUMAN TOXICOLOGY
DETERMINATION OF CRITICAL CONTROL POINTS AND POTENTIALHAZARD ANALYSIS IN THE PRODUCTION OF FROZEN SILVERFISH(ATHERINA BOYERI RISSO, 1810) 2019 ACTA VETERINARIA EURASIA
ULAKBİM veritabanları kapsamındaki Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
FARKLI IRKTAKI KOYUNLARA AIT BIYOKIMYASAL KAN PARAMETRELERI I METABOLITLER 1998 İSTANBUL ÜNIV. VET.FAK.DERG.
Diğer hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
GIDA ENDÜSTRISINDE VURGULU ELEKTRIK ALAN UYGULAMALARI 2017 TURKIYE KLINIKLERI GIDA HIJYENI VE TEKNOLOJISI DERGISI
SÜTÇÜ İNEK İŞLETMELERINDEN ELDE EDILEN ÇIĞ SÜTLERIN SOMATIK HÜCRE SAYILARINDAKI MEVSIMSEL DEĞIŞIKLIKLER VE YASAL NORMLARA UYGUNLUK DÜZEYLERI 2017 GIDA VE YEM BILIMI - TEKNOLOJISI
GIDA ANALIZLERINDE KULLANILAN KROMATOGRAFIK YÖNTEMLER 1 HPLC 2016 TURKIYE KLINIKLERI GIDA HIJYENI VE TEKNOLOJISI DERGISI
BAZI DONDURULMUŞ GIDALARDA MIKROBIYOLOJIK KALITE 2005 GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI
ÇIĞ ET VE ISI İŞLEMI GÖRMÜŞ ET ÜRÜNLERINDE ELISA TEKNIĞI İLE TÜR TESPITI 2006 İSTANBUL ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI DERGISI
BURSA İLI ASKERI BIRLIKLERINDE TÜKETILEN SUCUK SALAM VE SOSISLERIN MIKROBIYOLOJIK KALITELERI 2001 PENDIK VETERINER MIKROBIOLOJI DERGISI
ULUDAĞ DAKI SU KAYNAKLARININ FIZIKSEL KIMYASAL VE MIKROBIYOLOJIK ÖZELLIKLERI 2000 SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG.
BURSA İL MERKEZINDE TÜKETIME SUNULAN DONDURMALARIN HIJYENIK KALITELERI 2001 PENDIK VETERINER MIKROBIOLOJI DERGISI
ALERJIK REAKSIYONLARA SEBEP OLAN GIDA KATKI MADDELERI 2002 DÜNYA GIDA
FARKLI TAVUK IRKLARINA AIT YUMURTALARDA YAĞ ASIT DÜZEYLERI 2001 SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG.
BURSA İL MERKEZINDEKI İÇME VE KULLANMA SULARININ HIJYENIK KALITESI 2000 SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG.
BURSA DA FAALIYET GÖSTEREN SANAYI KURULUŞLARININ KIRLETICI ETKILERININ ARAŞTIRILMASI 2000 SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG.
TÜKETIME SUNULAN ET ÜRÜNLERINDE HILE AMAÇLI YABANCI ET TÜRÜ VARLIĞININ PCR YÖNTEMI İLE BELIRLENMESI 2009 BORNOVA VETERINER KONTROL VE ARAŞTIRMA ENSTITÜSÜ DERGISI
ÇEŞITLI HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERINDE KOLIFORM BAKTERILERIN VARLIĞI 2004 PENDIK VET. MIKROBIOL. DERG.
ASSESSMENT OF MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION FACTORS IN FROZEN STUFFED SNAIL PROCESSING STAGES 2005 ULUDAG UNIV. J. FAC. VET.MED.
BURSA İL MERKEZINDE SATIŞA SUNULAN TAVUK ETI VE ÜRÜNLERINDE TERMOTOLERANT CAMPYLOBACTER TÜRLERININ VARLIĞI 2004 GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI
MARINE EDILMIŞ HAMSI ÜRETIMINDE KRITIK KONTROL NOKTALARININ İZLENMESI 2006 GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI
ÇEŞITLI HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERINDE STAFILOKOKAL ENTEROTOKSIN VARLIĞININ BELIRLENMESI 2003 GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI
RETENTIO SECUNDINARIUMLU İNEKLERDE VITAMIN DÜZEYLERININ ARAŞTIRILMASI 1998 İSTANBUL ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI DERGISI
ÇIFT KABUKLU YUMUSAKÇALARDA DOMOIK ASIT MIKTARININ BELIRLENMESINDE REFERANS METOT OLAN HPLC YÖNTEMININ VALIDASYONU 2010 AKADEMIK GIDA
ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ OBEZITE ÖN YARGILARININ BELIRLENMESI 2020 BALIKESIR SAĞLIK BILIMLERI DERGISI
BANDIRMA’DA HAYVAN ÇİFTLİKLERİNDE KULLANILAN MISIRLARIN BESİN MADDE KOMPOZİSYONU VE BAZI MİKOTOKSİN DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ 2019 JOURNAL OF HEALTH SCIENCES AND RESEARCH
SÜTÇÜ İNEK İŞLETMELERINDEN ELDE EDILEN ÇIĞ SÜTLERIN SOMATIK HÜCRE SAYILARINDAKI MEVSIMSEL DEĞIŞIKLIKLER VEYASAL NORMLARA UYGUNLUK DÜZEYLERI 2017 GIDA VE YEM BILIMI- TEKNOLOJISI
ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINDE VÜCUT KOMPOZISYONU VE ANTROPOMETRIK ÖLÇÜMLERIN UYKU SÜRESI VE UYKU KALITESIYLE İLIŞKISI 2022 İSTANBUL GELIŞIM ÜNIVERSITESI SAĞLIK BILIMLERI DERGISI